PCBS De Librije

Bornego

Doe-middag

Wij organiseren de middagen dit jaar op woensdag 23 en 30 november (van 13.00 uur – 15.30 uur). Op 30 november kunnen de leerlingen van groep 8 van pcbs De Librije meedoen. Om gebruik te maken van dit aanbod dienen de leerlingen dat op te geven bij de leerkracht van groep 8. Die meldt ze aan voor de doe-middag.

Vanaf 12.45 uur: Inloop op Bornego Junior
13.00 uur: Ontvangst in de aula.
† † † † † † † † Hier worden de leerlingen in groepen verdeeld, zo veel mogelijk per basisschool.

13.00 tot† Ī 15.30 uur: Leerlingen volgen drie verschillende lessen.†

Voorlichting ouders

Voor de volledigheid wijzen wij u erop dat we op woensdag 23 november en donderdag 1 december een voorlichtingsbijeenkomst organiseren voor ouders van groep 8. Beide avonden beginnen om 19.30 uur (inloop 19.15 uur). Wilt u ouders hierop attenderen (indien dit nog niet gebeurd is). Dat kan via de flyer die we meesturen. Ongeveer een week voor deze voorlichting staat het programma van deze bijeenkomst op onze†website.†

Aandacht voor het vernieuwde vmbo

Zoals u wellicht weet, gaat er in de beroepsgerichte leerwegen van het vmbo (vmbo-basis en -kader) een en ander veranderen. Op woensdag 2 november praten wij u, als directeuren en leerkrachten in het basisonderwijs daarover graag bij. De uitnodiging hiervoor heeft u inmiddels ontvangen.

Ouders van leerlingen met een vmbo-basis of vmbo-kaderadvies worden hierover tijdens onze voorlichtingsavonden geÔnformeerd. De leerlingen met een vmbo-basis of -kaderadvies zijn welkom op onze ‘gewone’ doedagen.

Folders en poster
Deze week ontvangt u als eerste oriŽntatie ook folders over onze school voor de leerlingen in groep 8 en een poster. Wilt u de folders uitdelen en de poster in uw school ophangen? Alvast heel hartelijk dank!

Heeft u nog vragen over de doemiddagen of wilt u aanvullende informatie, neemt u dan gerust contact op met Talja Berkemeier, managementassistente. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0513 – 801841 of via tberkemeier@bornego.nl.

Hartelijke groet,

Henk Stam†Vestigingsdirecteur