PCBS De Librije

Op maandag 21 en woensdag 23 november 2016 organiseert CSG Liudger, locaties Drachten een voorlichtingsavond voor ouders en/of verzorgers van leerlingen uit groep 8.

Wij informeren u over wie wij zijn en wat CSG Liudger, locaties Drachten leerlingen biedt op het gebied van onderwijs en begeleiding. Tijdens de informatierondes in kleinere groepen hopen we zo goed mogelijk te kunnen inspelen op vragen die bij de bezoekers leven.

===========================================

Waar:  havo/vwo-locatie Raai, CSG Liudger (Leerweg 1, Drachten)

Tijd:  Inloop vanaf 19.15 uur, start van het programma om 19.30 uur

Voor de voorlichtingsavonden verzoeken wij u om u vooraf online in te schrijven via deze link: Nu inschrijven...

===========================================

Meer informatie over de voorlichtingsavonden vindt u op www.csgliudger.nl/voorlichtingsavonden-en-open-huis/. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Bas van Rooij, teamleider onderbouw locatie Raai, bereikbaar via tel.nr. (0512) 30 57 00.

Graag tot ziens en met vriendelijke groet,

Arend Liebe, locatiedirecteur De Ring

Ina Everts, locatiedirecteur Raai