Medezeggenschapsraad leden

Met veel plezier zitten wij in de MR van Pcbs 'de Librije'.
Graag stellen wij ons even voor.

Marijke Hakze, secretaris van de MR - oudergeleding

Ik ben Marijke Hakze-Jongsma, opgegroeid in Gorredijk en heb zelf mijn basisschool periode met plezier op de Librije doorlopen. Ik ben getrouwd met Edwin. Samen hebben we drie kinderen. Mirthe gaat naar groep 7, Thomas gaat naar groep 6 en onze jongste dochter Judith zal in 2017 naar school gaan. Ik heb dus “belangen” in zowel de onder als bovenbouw. In het dagelijks leven ben ik gastouder. Voordat ik gastouder werd heb ik diverse functies in de installatie techniek gehad, waaronder kwaliteitszorg, dat me nu vast weer goed van pas gaat komen.

Als gastouder kom ik op diverse scholen. Dan zie je dat dingen, die ik altijd als vanzelfsprekend heb ervaren, ook anders kunnen. Met die gedachte heb ik besloten me beschikbaar te stellen voor de MR. Het feit dat je mee kan en mag denken over het beleid van school vind ik een waardevol goed, dat ik vast met veel plezier ga doen.

mail naar mr@pcbs-librije.nl.

Wytske Weis, Voorzitter van de MR - oudergeleding

Marcel Hut, MR-lid - oudergeleding

Wietske Geertsma, MR lid - personeelsgeleding

In juni 2015 ben ik als nieuw lid in de MR gekomen. Ik ben 11 jaar geleden op De Librije komen werken. Dit doe ik met veel plezier. Hiervoor ben ik op andere scholen werkzaam geweest.

Momenteel heb ik een duo-baan in groep 4. Ook heb ik groep 2,3, en 6 gehad op De Librije. Ik doe mijn werk met veel plezier en hoop ook in de MR mijn steentje bij te kunnen dragen.

Feikje Tolsma, MR-lid - personeelsgeleding

Judith Piersma, MR-lid - personeelsgeleding

Ik ben Judith Piersma en zit sinds dit schooljaar in de MR namens het team. Ik werk sinds augustus 2012 met veel plezier op De Librije. Ik heb lesgegeven in groep 5,6 en 7. Op dit moment geef ik les in groep 6 en werk aan het eind van de week.  Het is fijn om met kinderen te werken en hun een stukje verder te mogen helpen in hun ontwikkeling.

Ik vind het belangrijk en waardevol dat ouders en leerkrachten samenwerken. Door zitting te nemen in de MR ben ik als leerkracht nauw betrokken bij het proces van overleg tussen de school en de MR.