Corona informatie

Wel/niet naar school?

Heeft u twijfel of uw kind wel/niet naar school mag in verband met Corona klachten? Raadpleeg dan de info van de GGD Fryslân. Verder is het stroomschema erg handig om te kijken of uw kind naar school. Is het na het lezen van deze info nog niet duidelijk, bel dan even rechtstreeks met school voor overleg.

Positief geteste leerling? Wat nu?

Wat moet er gebeuren als uw kind positief getest is? We vragen u om dit aan school door te geven.

Via deze link vind u alle informatie wat te doen als u kind positief getest is:
Informatie Rijksoverheid

Thuisonderwijs

Leerlingen die tijdens de Corona crisis enkele dagen thuis moeten blijven en zelf niet ziek zijn kunnen thuis digitaal met schoolwerk aan de slag.

De leerlingen beschikken allemaal standaard over een eigen gebruikersnaam en wachtwoord voor onderstaande oefenprogramma's op internet. Mocht dat niet meer bekend zijn dan kunt u die info direct opvragen via het emailadres helpdesk@pcbs-librije.nl

nrProgrammaGa naar de website:
1.GynzyGynzyKids.com
2.AmbrasoftBasispoort-MijnKlas