Corona informatie

Wel/niet naar school?

Heeft u twijfel of uw kind wel/niet naar school mag in verband met Corona klachten? Raadpleeg dan de info van de GGD Fryslân. Verder is het stroomschema erg handig om te kijken of uw kind naar school. Is het na het lezen van deze info nog niet duidelijk, bel dan even rechtstreeks met school voor overleg.

Positief geteste leerling? Wat nu?

Wat moet er gebeuren als uw kind positief getest is? We vragen u om dit z.s.m. aan school door te geven. Graag melden via onze ouderapp Social Schools en richt een persoonlijk spoedbericht aan beide groepsleerkrachten en meester Tseard.

Bij deze melding ontvingen we graag meteen de volgende informatie:

1. Naam en groep van de positief geteste leerling
  2. Advies van de GGD / wanneer begonnen de klachten?
  3. Wanneer was de leerling voor het laatst op school?
  4. Het indexnummer dat de GGD heeft toegekend.

Thuisonderwijs

Leerlingen die tijdens de Corona crisis enkele dagen thuis moeten blijven en zelf niet ziek zijn kunnen thuis digitaal meteen met schoolwerk aan de slag.

De leerlingen beschikken allemaal standaard over een eigen gebruikersnaam en wachtwoord voor onderstaande oefenprogramma's op internet. Mocht dat niet meer bekend zijn dan kunt u die info direct opvragen via het emailadres helpdesk@pcbs-librije.nl

nrProgrammaGa naar de website:
1.GynzyGynzyKids.com
2.AmbrasoftBasispoort-MijnKlas
3.BloonSpelling methode Bloon
4.1,2,3-Zing

Muziekmethode 123Zing

5.Groep 1 en 2 - YurlsYurlspagina-Librije

Worden enkele dagen thuis 1 of 2 weken?

Log dan in op het Office365 account en ga daar naar Teams. Op je eigen teampagina's kun je rechtstreeks met je leerkracht chatten en in het OneNote notitieblok vind je opdrachten om te maken.